top of page
Search
  • Writer's pictureSaron Baarda

Kuinka poistaa videon automaattinen toisto käytöstä Google Maps?

Updated: Nov 2, 2023


Google Maps Asiakaspalvelu
Google Maps Asiakaspalvelu

Haluatko olla osa yhteiskuntaa, jossa kaikki toimii tekniikan ja internetin avulla? Jos vastauksesi on kyllä, sinun on opittava käyttämään useita ohjelmistoja ja verkkosivustoja selviytyäksesi päivästä. Vaikka kohtaatkin lukuisia nykyään saatavilla olevia sovelluksia, yksi parhaista ladattavista sovelluksista on Google.


Se on eräänlainen navigointialusta, jonka monikansallinen Google niminen organisaatio toi ensimmäisenä markkinoille matkustamisen helpottamiseksi. Tämä ohjelma tarjoaa sinulle karttoja, ilmakuvia, puhelinnumeroita, reaaliaikaisia liikennetilanne raportteja jne. ilman mitään vaikeuksia.


Lisäksi siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joten voit navigoida siinä onnistuneesti. Tämän vuoksi sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä sovellus voi parantaa käyttömukavuuttasi Google Maps tuki tiimi avulla aina kun sinulla on aikaa.


Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi selvittää, kuinka voit asentaa luotettavan navigointiohjelmiston, kuten Google Maps, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, mistä aloittaa.


Se ei kuitenkaan ole syy luovuttaa. Näissä tilanteissa sinun tulee puhua Google Maps teknisen tuki tiimi kanssa ja pyytää heiltä ohjeita. Koska ne ovat saatavilla koko päivän, sinun on tehokas tavoittaa ne.


Voit lisäksi poistaa videon automaattisen toiston käytöstä Google Maps muutaman vaiheen avulla. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Maps sovellus missä tahansa järjestelmässä

  • Kun pääikkuna avautuu, valitse profiilikuvan kuvake näytön oikeasta yläkulmasta

  • Ponnahdusviesti tulee näkyviin edessäsi, napauta Asetukset ruutua välittömästi

  • Saat toisen luettelon vaihtoehdoista, valitse Videoasetukset-ominaisuus

  • Voit poistaa ominaisuuden käytöstä siirtämällä Salli videon automaattitoisto kohdan vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle

Voit soittaa Google Maps tuki Suomi numeroon, jos sinulla on kysyttävää.



Aiheeseen liittyvä artikkeli:



18 views0 comments
bottom of page