top of page
Search

Kuinka poistaa Google Maps rajoitettu profiili käytöstä?


Google Maps Suomi Yhteystiedot
Image Creation by Canva

Haluatko tehdä työtä, joka edellyttää sinun matkustamista säännöllisesti uusiin paikkoihin ympäri maailmaa? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla hämmentynyt siitä, kuinka navigoida uusilla alueilla ilman ulkopuolista apua. Tällaisina aikoina yksi parhaista älypuhelimeen ladattavista ohjelmistoista on Google Maps.


Se on eräänlainen navigointiohjelmisto, jota voit käyttää saadaksesi reittiohjeet ilman vaikeuksia. Vaikka muitakin tämänkaltaisia sovelluksia on saatavilla, tämä vaihtoehto on paras, koska sen on luonut luotettava teknologinen organisaatio.


Tämän alustan avulla voit helposti hankkia reittiohjeita, hankkia tietoja useista kaupoista, rekisteröidä yritysprofiilisi, saada lisätietoja reaaliaikaisista liikenneolosuhteista jne. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaansa mukaan selvittää, miten tämä sovellus voi helpottaa asioitasi Google Maps tuki tiimi ohjeiden avulla mahdollisimman pian.


Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa kätevän navigointiohjelmiston, kuten Google Maps, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneelle tai älypuhelimelle, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos näin on, saatat olla epävarma siitä, miten voit varmistaa, että teet kaiken oikein.


Tällaisina aikoina sinun tulee kysyä ehdotuksia Google Maps teknisen tuki tiimi kanssa. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit uskoa heihin ilman epäilyksiä.


Sen lisäksi voit valita muutamia ohjeita, jos haluat poistaa Google Maps rajoitetun profiilin käytöstä. He ovat:


  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Maps sovellus valitsemassasi gadgetissa

  • Kun pääikkuna ilmestyy eteesi, napauta profiilikuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja paina sitten Asetukset-painiketta.

  • Asetusluettelo avautuu, valitse siitä Henkilökohtainen sisältö

  • Vieritä seuraavalta sivulta alaspäin ja etsi Rajoitettu profiili -ruutu

  • Siirrä sen vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle sammuttaaksesi toiminnon asianmukaisesti


Voit soittaa Google Maps asiakaspalvelu numeroon, jos tarvitset lisävinkkejä.

12 views0 comments
bottom of page