top of page
Search
  • Writer's pictureSaron Baarda

Kuinka ottaa Google Maps rajoitettu profiili käyttöön?


Google Maps Asiakaspalvelu Numero
Google Maps Asiakaspalvelu Numero

Yritätkö tällä hetkellä parhaansa löytääksesi sopivimman navigointiohjelmiston teknologiamaailmassa? Jos vastauksesi on kyllä, sinun pitäisi oppia lisää Google Mapsista ja sen toiminnasta. Se on eräänlainen sovellus, jonka avulla voit etsiä karttoja ja reittejä mistä tahansa planeetan paikasta ilman ongelmia.


Ei vain, vaan tämä alusta tarjoaa sinulle myös asianmukaisesti tietoja useista paikoista, yhteysnumeroista, satelliittikuvista, reaaliaikaisista liikenneolosuhteista jne. Tästä syystä sinun tulee muistaa, että saat välittömästi lisätietoja tämän sovelluksen ja sen toiminnoista Google Maps tuki tiimin avulla.


Toinen syy, miksi sinun pitäisi valita tämä ohjelmisto, on se, että siinä on huippuluokan turvajärjestelmä, joka suojaa tietojasi vastaavasti. Lisäksi, koska sen on luonut paras teknologiaorganisaatio, Google, voit olla rauhassa tietäen, että hankit tärkeimmät palvelut.


Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää luotettava navigointiohjelmisto, kuten Google Maps, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.


Tarkoittaako se kuitenkin, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google Maps tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestiä, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.


Voit ottaa Google Maps rajoitetun profiilin käyttöön muutamalla muulla tavalla. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Maps sovellus valitsemassasi laitteessa

  • Kun pääikkuna avautuu, napauta profiilikuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Asetukset

  • Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, napauta siitä Henkilökohtainen sisältö välilehteä

  • Selaa seuraavia vaihtoehtoja ja etsi Rajoitettu profiili toiminto

  • Sammuta toiminto siirtämällä ominaisuuden vieressä olevaa liukusäädintä oikealle

Soita Google Maps Asiakaspalvelu numeroon, jos haluat saada lisätietoja tästä alustasta.



Aiheeseen liittyvä artikkeli:



14 views0 comments
bottom of page